В мальовничому урочищі на Тернопільщині пройшло «Свято замків»

Опубліковано:
22 Серпня, 2018

«Свято замків» у Заліщицькому районі показало неймовірну туристичну привабливість Тернопільщини, – пише 7 Днів.

Тут усією громадою організували «Свято замків», що пройшло у селі Нирків, в урочищі Червоне, і до  якого долучилися багато колективів та установ, підприємств та організацій різних форм власності, працівники державної служби та місцевого самоврядування, галузей освіти, культури, медицини, фізичної культури та спорту, дорожньої служби, бізнесмени, приватні підприємці, сільськогосподарські виробники, селищні та сільські ради, торгівельні установи, спонсори.

Відомо, що у на Заліщицькій землі є чимало замків, які колись були окрасо краю, наприклад, відомий Червоногородський замок.  Багаті аристократи вибирали для спокійного життя саме ці унікальні місця із теплим кліматом і чудовою природою.

Яскраво представили свої села жителі  Солоного, Товстого, Дорогичівки. Цікаві виставки експонували під час свята  Заліщицький комунальний краєзнавчий музей, Заліщицька художня школа та Заліщицький районний Будинок дитячої та юнацької творчості.

фото: Заліщицька РДА Миттєвості свята

фото: Заліщицька РДА

Приємна подія під час святкування чекала на начальника відділу з питань агропромислового розвитку Заліщицької РДА. Відповідно до Указу Президента України за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток національної культури і освіти, житлово-комунального господарства, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Іванові Тимчуку було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України». Про це він дізнався під час святкувань, де йому урочисто вручили нагороду

За народною, і вже досить популярною традицією, гуляння продовжились піснями, танцями, щедрими частуваннями і запаленням символічної ватри.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: