Як виглядатиме новий будинок на проспекті Злуки, За

Опубліковано:
22 Серпня, 2018

Новий багатоквартирний житловий будинок з вбудованими і прибудованими стоянками та блоком обслуговування населення з’явиться у Тернополі на масиві “Сонячний” (Злуки, 3а). Будує багатоповерхівку будівельна компанія “Матла”.

  Відомо, що біля новобудови будуть дитячі майданчики та майданчики для відпочинку дорослого населення. Також передбачені стоянки для авто.

У будинку буде індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові вікна “KBE” (енергозберігаюче скло), вхідні двері броньовані. Окрім цього у помешканні встановлять високоякісні ліфти “OTIS”.

Щодо планування помешкань, то тут надається вагома перевага – мешканці можуть реалізувати всі свої мрії, адже квартиру можна перепланувати згідно з побажаннями жителів.

– Каркасно-монолітне будівництво в Європі було впроваджене ще в 60-тих роках минулого століття. Зараз – це найпопулярніший та найбільш універсальний метод будівництва будь-яких споруд. Він дає набагато більше можливостей для впровадження своїх ідей, кращі можливості по енергозбереженню. Ці квартири дозволяють людині реалізувати свої задуми в ремонті, – розповідає директор компанії Андрій Матла.

Дізнатись більше про новобудови компанії “Матла” можна на сайті www.matla.com.ua

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #квартира, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: