«Опілля» створило цікаве місце для туристів у Тернополі

21.08.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Пивоварня “Опілля” відкриває найбільший в Україні фірмовий магазин у Тернополі, який завдяки оригінальному оформленню може стати місцем паломництва туристів.

Головною родзинкою нового закладу “Опілля” стало оформлення магазину, що, без сумніву, привабить не лише любителів пива, але й поціновувачів сучасного вуличного стінопису. Будівля прикрашена величним муралом, на якому зображено  стиглий ячмінь, що є основою для виробництва натурального пива та пізнається головний герой  промокампанії “Опілля”.  У рисах якого, за задумом тернопільських пивоварів, уособлюється традиційний прихильник справи українського пивоваріння, що живе у гармонії з природою та творить чесний натуральний продукт. Картина помітна за кілька десятків метрів і вже стала популярним місцем, де фотографуються містяни та гості Тернополя.

У компанії повідомили, що відкриття найбільшого фірмового магазину — це перший крок до збільшення виробничих потужностей.

“Відкриття магазину — це перший крок до розбудови нових виробничих потужностей. “Опілля” сьогодні здобуває дедалі більшу популярність в Україні. Нам потрібно забезпечити зростаючий попит. Ми й надалі зберігатимемо класичну технологію виробництва пива та безалкогольних напоїв бродіння. Все буде натуральне і справжнє, як цього від нас очікують прихильники “Опілля. Оригінальне оформлення у вигляді муралу, сподіваємося стане окрасою Тернополя, а нове виробництво позитивно вплине на розвиток економіки краю. Наші ж прихильники, сподіваюся, матимуть ще одне місце для відпочинку, а гості Тернополя цікавинку, яку захочуть показати друзям і знайомим”, - зазначив у коментарі директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка.

У новому закладі можна буде скуштувати не лише усю палітру смаків продукції “Опілля”, але й знайти оригінальні продукти такі, як “Опілля-Корифей” нефільтрований, які не представлені у звичайних торгових мережах. Новий магазин продукції корпорації “Опілля” відкривається у Тернополі за адресою Текстильна 22 поблизу торгового центру “Подоляни”, якщо їхати у напрямку митниці.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі