У Києві невідомі у камуфляжі напали на молоду дівчину

21.08.2018 06:43   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Новини Тернопілля

У неділю, 19 серпня, троє чоловіків у комуфляжному одязі здійснили напад на неповнолітню дівчину на Контрактовій площі у Києві. Їм не сподобався зовнішній вигляд підлітка.

Про це пише видання "Хмарочос" з посиланням на Facebook-сторінку батька постраждалої Дмитра Дубицького, звідки допис, очевидно, був видалений. 

"Донька спілкувалась зі знайомими, вдягнута була неформально – футболка з принтом, значки рок-груп, фарбоване пасмо волосся", – зазначив батько потерпілої.

Невідомі ставили дівчині безглузді запитання, а потім зірвали з неї кулон. Помітивши конфлікту ситуацію, на допомогу прийшли перехожі. Вони хотіли затримати нападників, можливо, щоб дівчина встигла піти. Та один з них вирвався і розпилив їй в обличчя вміст газового балону. Тоді нападники втекли.

Цього виявилось мало. Підлітки рушили до магазину "Сільпо" поруч. Донька вже мало, що бачила, до того ж погано могла говорити. В магазині купили молоко і воду, стали надавати медичну допомогу. Саме в цей час покидьки повернулись і сильно вдарили її по обличчю, – повідомив Дмитро Дубицький.

На місце інциденту викликали "швидку" та поліцію. Медики діагностували у дівчини хімічний опік.

Ці покидьки (не соромлюсь цього слова, я не можу по-іншому без мата, назвати 20-ти літніх виродків чоловічої статі, які б’ють неповнолітніх, а особливо ображають і б’ють підлітків) носять символіку "Правого сектора" та "Національного корпуса". Впевнений на 100%, що жодного відношення до цих організацій ця ляклива гопота (тікають від простих перехожих, нападають на тих, хто очевидно слабше них) немає, – підкреслив батько постраждалої.

Крім того, 14 серпня біля ТРЦ Gulliver невідомі зірвали з рюкзака 15-річної дівчини символіку ЛГБТКІ-спільноти. Також погрожували наступного разу її побити.

Налякана дитина чула, що вона заслуговує на таке ставлення, бо "ваші п***раси паради тут влаштовують, а ЛГБТ в Україні не підтримують, зрозуміла?!" Тому, мабуть, вона і заслуговує на побиття, – здивована сестра постраждалої Марія Чорна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 24 канал  

Коментарі