У Тернополі презентуватимуть відеокліп гурту «Фіра»

Опубліковано:
20 Серпня, 2018

21 серпня о 18:00 у «Палаці кіно» презентуватимуть відеокліп гурту Фіра на пісню «Далі».

Учасники гурту приєдналися до проекту «Мрія на всіх», щоб втілити мрію 15-річного Сергія Ткачука, який пересувається на інвалідному візку та мріяв піднятися на Говерлу.

Допомогти хлопцю взялася спортсменка та громадська активістка Лілія Проць, а згодом долучились небайдужі. Хлопця вирішили винести на Говерлу в спеціальному кріслі. Мандрівка відбулась у липні під супровід пісні гурту «Фіра», а реальні події стали основою кліпу на пісню «Далі».

На гору хлопця підіймали хлопці по черзі, на спеціальному кріслі. Конструкція важила понад 50 кілограмів.

Попри складнощі підйому, дощ та різні випробування, дорогою учасники співали «Далі, далі, прямо під грозу. Окликом вночі вирвані зі сну. Далі, далі, через перевал, поки не проб’є сонце серед хмар». Під час сходження справді був дощ, та на самій вершині через хмари пробилось сонце. Відтак текст пісні виявився пророчим.

— Пісня написалась минулого літа. Слова написав Остап Барановський, наш побратим, який пише майже всі тексти гурту «Фіра». Він як відчував. Коли ми побачили в інтернеті, Ліля виставила пост про мрію Сергія, ми зрозуміли, що треба доєднатись. Випадковостей не буває. Остап начаклував слова. Слово має велику силу, так само, як мрія людська. На прикладі Сергія ми всі це побачили, це що ми вимовляємо, воно кудись йде, а потім повертається до нас, — говорить учасник Гурту «Фіра» Сергій Степанів.

— Пісня класна, похідна, вона про те, як втілюються мрії, — коментує солістка гурту «Фіра» Ірина Музика.

У кліпі не було постановочних кадрів.

«Далі» — кліп про те, як фантастична мрія стала абсолютно реальною, коли навколо неї об’єдналась команда небайдужих людей.

На презентації будуть учасники проекту «Мрія на всіх», герой події — Сергій Ткачук. 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гурт фіра, #кліп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #палац кіно, #пісня далі, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: