Пішоходи у Тернополі всіляко нехтують правилами дорожнього руху

20.08.2018 14:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

Профілактичний рейд «Безпечний перехід» провели тернопільські патрульні 17 серпня. Інспектори виявляли порушників серед пішоходів і пояснювали, що нехтуючи правилами дорожнього руху ті наражають на небезпеку власне життя, - пише Голос.

Лише за 15 хвилин правоохоронці зупинили 8 пішоходів, які переходили дорогу у невстановленому місці на вулиці Анатолія Живова, біля автовокзалу. Порушникам патрульні зробили лише зауваження, однак попередили, що наступного разу оштрафують.

Порушники, у свою чергу, намагалися всіляко виправдатись: «Не встигав», «Поспішали» чи «У мене виникли форс-мажорні обставини…». Однак зекономлені кілька хвилин можуть повернутися великою трагедією, зазначили фахівці.

В обласному управлінні патрульної поліції принагідно повідомили, від початку у нашому краї зафіксували 77 ДТП за участі пішоходів, у яких травми отримали 57 осіб, а 10 – загинуло.

Зазначимо, що це не останній профілактичний рейд з пішоходами. Час від часу подібні заходи патрульні влаштовуватимуть на переходах з підвищеною небезпекою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі