На Кременеччині перекинувся автобус з паломниками (Фото)

20.08.2018 11:43   Джерело: Тернопільські гарячі новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Автобус з паломниками розбився на Кременеччині. Травмовані 13 людей, які їхали до монастиря в с. Горинка, пишуть Тернопільські гарячі новини з посиланням на 20 хвилин.

18 серпня в 7.25 67-річний водій, власник авто RENAULT KANGOO, рухаючись автодорогою “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече” поблизу с. Шпиколоси Кременецького району, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з авто Volkswagen LT 35, який рухався в межах своєї смуги в зустрічному напрямку, повідомили “20 хвилин” власні джерела в правоохоронних органах.

51-річний водій, він же власник авто, мешканець Рівненської області, перевозив паломників до монастиря в с. Горинка Кременецького району.

13 пасажирів Volkswagenа, з них двоє дітей, госпіталізували до Кременецької районної лікарні. В трьох з них тілесні ушкодження середньої тяжкості, в тому числі і в однієї дитини. У десятьох пасажирів – легкі травми, їм надають медичну допомогу та виписують з лікарні. Остаточна кількість тих, хто і далі залишатиметьс в стаціонарі, стане відома завтра, 19 серпня.

Як стало відомо з власних джерел, рівненський водій не є перевізником, регулярні перевезення не здійснює. Ліцензії не отримував, як фізична особа підприємець не зареєстрований.

e5b71c0e44562cb761a9f2cf43671c6f47e13734


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільські гарячі новини  

Коментарі