Все більше автолюбителів краю віддають перевагу  екологічним транспортним засобам.  З початку 2018 року в сервісних центрах МВС Тернопільської області зареєстровано 68 електромобілів, а це на 38 таких авто більше у порівнянні з минулим роком. Найпопулярнішою  маркою залишається Nissan – 58 автомобілістів області мають такий електрокар.

Головні переваги електромобілів – екологічність та економічність. Вартість «заправки» такого авто в декілька разів нижча, ніж у бензинового чи дизельного. Реєстрація же таких транспортних засобів нічим не відрізняється.

Щоб зареєструвати придбаний за кордоном електромобіль, потрібно мати документи з митниці, паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Якщо це перша реєстрація автомобіля, то власнику авто доведеться сплатити 3-5 відсотків від вартості транспортного засобу на рахунок Пенсійного фонду та близько 760 гривень за реєстрацію автомобіля (без послуг банку).

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електрокар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: