«Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе»: водій маршрутки грубіянив пасажирам (Фото)

Опубліковано:
17 Серпня, 2018

– Їхала 13-ою маршруткою з Крушельницької до Збаразького повороту і на півдорозі в мене таки терпець увірвався, – пише пасажирк. – Бидло, яке нас везло і хамило, не звертаючи уваги на те, що воно перевозить людей старшого віку, вагітних жіночок, дівчат, тай зрештою людей. Обзивав їх і кричав: “Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе”. Це вже був край.

Жінка пише, що водій ще більше розійшовся, коли вона зробила йому зауваження. Чоловік почав обзивати пасажирів дибілами та бидлом, – пише 20 хвилин.

– Казав: “А ти що, хочеш поговорити, я вже наговорився з такими як ти, що немаєш кого в інтернет закинути, тому нариваєшся на мне”, – продовжує пані Оксана. – Я, чесно кажучи, була шокована. Ця ситуація мене дуже обурила. І ще, коли він почав казати, щоб люди закрили морди і їхали тихо, бо йому вже 51 рік і він розумний. До чого ми котимось. Враження про нього склалось, що він втік з психлікарні. І все, що йому за 51 рік накипіло, вислуховують прості пасажири.  

В управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку про ситуацію добре знають. Зараз в управлінні за цією справою проводять службове розслідування, а перевізник уже отримав скаргу. 

– Я сказав, щоб цього водія усунули від роботи, – каже начальник управління Ігор Мединський. – І на два тижні перевели на гаражні, слюсарні роботи без збереження зарплати. Якщо цього не зроблять, тоді перевізник буде покараний фінансово. Я це просто так не залишу. Щоб водій дозволяв собі до людей так говорити? 

В управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку нагадують, що в таких ситуаціях пасажирам слід писати скарги на ім’я начальника управління Ігора Мединського. Управління працює за адресою м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, 4-й поверх тел. 52-15-14.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хам
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: