У Теребовлі відремонтували відрізок дороги за 1,5 млн грн

Опубліковано:
17 Серпня, 2018

Завершено роботи з капітального ремонту ділянки вул.Лошнівська у м.Теребовля.

Відповідно до проекту облаштовано 202 метри дорожнього полотна та в’їзди у двори на даній ділянці, встановлено бордюри та укріплено обочини щебенем. Вартість ремонту – 1 млн. 475 тис. гривень.

Як повідомили на сайті Теребовлянської ОТГ, восени 2017 року частину вулиці Лошнівської (250 метрів) уже було відремонтовано. За словами теребовлянського міського голови, на наступний рік планується продовження ремонтних робіт на цій дорозі з перспективою виходу до нового кладовища.

«Місцеві дороги, – зазначає Сергій Поперечний, – у більшості своїй потребують ремонту. Та є серед них такі, що потребують першочергового втручання, оскільки ними користуються не лише жителі вулиці, а й мешканці всього міста. Зокрема, йдеться і про Лошнівську. Тому працюємо вже над третім проектом по цій вулиці, маємо на меті втілити його у 2019-му».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: