Тернополянин по-особливому освідчився дівчині в її День народження (Відео)

Опубліковано:
16 Серпня, 2018

Ониськів Володимир освідчився своїй дівчині Левен Іванні після спільної поїздки в Дубаї. Хлопець зробив пропозицію у День народження дівчини в колі родичів та друзів. Володимир розповідає, що зовсім не хвилювався, бо знав, що все пройде на вищому рівні, – пише Доба.

Історія знайомства

Ми з Іванною ходили до однієї школи, тобто знали ми одне одного ще з дитинства. Вона на рік старша від мене. Постійно ходили на шкільну та сільську дискотеки там і познайомилися ближче. А далі почали зустрічатися. З того моменту вже минуло шість з половиною років. За цей час ми ніколи не сварилися.

Вона мені подобається, як дівчина. Красива, розумна, впевнена у собі. У стосунках з Іванкою дуже легко, ми одразу знайшли спільну мову, а ще в нас однакові погляди на життя. Це моя підтримка.

Нещодавно ми їздили на відпочинок в Дубаї там я і надумав, що потрібно освідчитися, але пропозицію планував зробити у сімейному колі. Так і сталося, а її День народження стало чудовим приводом.

День освідчення

Довго не думав, як маю освідчуватися та де. Якраз по поверненню з відпочинку я вирішив, що освідчуся у сімейному колі. В Іванни якраз мало бути День народження, от я і сконтактував з її мамою, щоб узгодити пропозицію.

З пропозицією попросив допомогти мою рідну сестру. Іванка мала святкувати в якомусь із ресторанів Чорткова. Коли вибрала де саме, ми з сестрою почали планувати саме освідчення.

Коли приїхали до ресторану там на подвір’ї сестра вже виклала серце зі свічок. Іванна навіть ні про що не здогадувалася, поки не побачила його.

Це був мій момент, я пустив її руку та взяв квіти і обручку. Іванна одразу почала плакати. Потім я став на одне коліно та попросив її руки.

Вона тихенько відповіла “Так”. Я не хвилювався, бо знав, що все пройде на вищому рівні.

А от Іванна мені розповідала, що серця зі свічок не бачила, бо ненароком наступила на одну свічку. Вона хвилювалася та плакала. Завершилось все тим, що я одягнув їй каблучку на палець і всі почали вітати її з Днем народження.

Весілля плануємо відсвяткувати 27 липня 2019 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освідчення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: