Тернополян просять допомогти зібрати шкільний портфель для дітей з малозабезпечених сімей

Опубліковано:
16 Серпня, 2018

На Тернопільщині розпочинається акція «Шкільний портфелик», під час якої збиратимуть учнівське приладдя для дітей з малозабезпечених і багатодітних родин, – пише За Збручем.

Акцію «Шкільний портфелик» проводять на Тернопільщині не вперше. Організовує її благодійний фонд «Карітас». Цього року планують зібрати пакунки для трьох сотень дітей.

«За роки проведення цієї акції вдалося допомогти сотням діток з малозабезпечених і багатодітних родин, а також дітям переселенців. Тож запрошуємо і цього року всіх охочих долучитися до благодійності. Акція розпочнеться уже через п’ятнадцять днів. А до тої пори нам потрібно зібрати шкільні портфелики, щоб порадувати 300 діток з малозабезпечених і багатодітних родин», – каже директор благодійного фонду Андрій Марчук. До шкільних портфелів покладуть зошити, ручки, олівці, фломастери, пенали, альбоми, фарби, пластилін, клей, щоденники.

Збір шкільного приладдя триватиме до 29-го серпня. Перерахувати кошти для акції «Шкільний портфелик» можна за реквізитами:

ТБФ “Карітас”
21162280
Р/рах. 2600201171387
ЦВ ПАТ Кредобанк
МФО 325365
м.Тернопіль
вул. Замонастирська, 1.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: