Лижні траси у Підгородньому потрібно вивести за межі ботанічного заказника «Іванівській», – Василь Деревляний

Опубліковано:
14 Серпня, 2018

Фракція “Батьківщини” у Тернопільській обласній раді виступили за збереження території лижноролейної траси. За таке рішення проголосували більшість депутатів обласної ради. Відповідне звернення надіслали Міністерству молоді та спорту.

” У цьому документі ми звертаємось до міністерства та Федерації біатлону України із запитаннями чи потрібна їм ця лижна траса та чи можна очікувати державної допомоги на утримання цього об’єкта? Мені дуже прикро, що депутати попередніх скликань не вживали жодних заходів задля збереження біатлонної бази. Через це ми сьогодні маємо проблеми. Подекуди місцеві мешканці приватизували частину земель в середині цієї лижної траси, – щоб з’ясувати чому так сталося ми звернулися до силових структур. Таким чином нинішній склад депутатів поставили собі за мету вирішити проблему з цим об’єктом і в свою чергу ми зробимо все можливе, щоб біатлонна база належно функціонувала”, – сказав керівник ВО “Батьківщина” на Тернопільщині, перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний.

Крім того депутат зазначив, що важливим є виведення цих лижних трас з меж заповідника, надавши окремі кадастрові номери цим ділянкам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #деревляний, #лижі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підгороднє, #тернопіль, #тернопільські новини, #траси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: