Десятирічний тернополянин Максим Кусьмій потребує нашої допомоги

14.08.2018 08:13   Джерело: ТВ-4
Опубліковано : Новини Тернопілля

Нашої допомоги потребує десятирічний тернополянин Максим Кусьмій. Місяць тому у хлопчика діагностували пухлину задньої черепної ямки. Її вже прооперували, попереду – променева та хіміотерапія. Вже цієї середи Максима чекають у клініці Львова, а їхати нема з чим, грошей на продовження лікування практично не залишилось, каже мама хлопчика. За попередніми підрахунками, необхідно 20 тисяч Євро. Якщо можете – допоможіть. 

Йому десять і попереду в нього щасливе та довге життя – вірить мама десятирічного Максимка. Місяць тому у хлопчика діагностували пухлину задньої черевної ямки. Про біду не віщувало нічого, каже пані Тетяна. Максимко був активним, веселим та життєрадісним, до певного моменту.

-Почались ранкові тошноти в нього і почалась косина очками. Ми звернулися до невропатолога, ми звернулися на МРТ і на МРТ нам сказали діагноз.

Пухлина головного мозку – діагноз вибив землю з-під ніг. Наступного дня родина мала б вирушити на довгоочікуваний відпочинок, та плани довелось змінити і замість моря Максим побачив лікарняну палату. Про хворобу стало відомо десятого липня, а вже шістнадцятого хлопчика прооперували в Ужгороді. Пухлину видалили частково, отож лікування необхідно продовжувати.

Мама хлопчика розповідає – вже в середу поїде з Максимком до Львова на променеву та хіміотерапію. Лікарі дають непогані шанси на одужання. Та для цього потрібно чимало коштів. За попередніми підрахунками – близько двадцяти тисяч євро. Сума для сім’ї – непідйомна, отож пані Тетяна звертається до усіх небайдужих людей по допомогу. Каже – кожна гривня – на вагу життя. Гроші можна перераховувати на картку, номер якої ви бачите на екрані. Будьмо милосердними. Біда не вибирає.

5168757360748182 в ПАТ “Приватбанк”
отримувач Кусьмій Михайло Миколайович


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТВ-4  

Коментарі