Через вибух на Ломоносова розпочали кримінальне провадження

Опубліковано:
14 Серпня, 2018

Вибух на вулиці Ломоносова стався через пошкодження електричного кабелю забудівником, – про це повідомив керівник Тернопільського РЕМу Мирослав Синенький.

Під час будівельних робіт було пошкоджено кабель з напругою 10 тисяч вольт. Як наслідок – сталося замикання, що призвело до вибуху. Поліція відкрила кримінальну справу, подробиці події наразі розслідують.

Читайте також

Через вибух кабелю в Тернополі госпіталізували жінку, а весь мікрорайон залишився без світла

Нагадаємо, вибух на вулиці Ломоносова у Тернополі стався вчора близько 21.00. Внаслідок загоряння двоє людей серйозно травмувалися: 34-річна жінка отримала 50% опіків шкіри; 61-річний чоловік – 13. Як повідомили у лікарні швидкої допомоги, стан обох – важкий. Жінці провели складну операцію. Потерпілі перебувають у реанімаційному відділенні.

ідходити до місця вибуху заборонено, – попереджають поліцейські. Наразі там тривають слідчі дії. Як зазначив речник ГУ НП області Андрій Василик: «Обставити того, що трапилося, наразі встановлюють. За фактом поліція відкрила кримінальне провадження, ст. 272 частина 1».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #кабель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опік, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: