Художник з Криму покаже у Тернополі «Втрачений рай»

Опубліковано:
13 Серпня, 2018

17 серпня 19:00 у тернопільській галереї «Бункермуз» почнеться відкриття виставки молодого художника Дениса Метеліна «Втрачений рай».

«Рай — це спокій, це розвиток, це природа, це приємні тягучі ностальгійні спогади… Частина цих робіт є репрезентацією мого бачення майбутнього. Я зображую час, коли людство втрачає свій спокій, свій рай. Події в моїй історії відбуваються в 2027 році та є прямою паралеллю до подій кількарічної давнини. Людство зіштовхується з результатом глобалізації та підпадає під владу штучного інтелекту. Якась частина людей залишилась вільною та незалежною. І світ захотів підпорядкувати їх», — мовить Денис Метелін, розповідаючи про концепцію виставки.Частина полотен була створена в 2015 році

— Тоді я ще перебував під враженнями від бурхливих подій 2014 року. В роботах серії «Вежа» хотілось знайти кінець тому всьому, якесь примирення. Тому в тих творах немає боротьби – лиш спокій, — каже художник.

null

 

null

Довідково:

Денис Метелін народився в 1994 році, виріс у Криму. Змалку малював, згодом зайнявся графіті. Відтак захоплення вуличним мистецтвом переросло у щось більше, ніж хобі. В 2011 році вступив у Кримське художнє училище ім. н. Самокиша.

В березні 2014 року переїхав у Львів, де продовжує навчатись і творити. З 2016 року резидент галереї «Фарбований лис». Разом із іншими резидентами їздив різними містами України та створював мурали.

Закінчив Львівський державний коледж декоративного та ужиткового мистецтва ім. І. Труша (відділення монументально-декоративного малярства).

Експериментує з матеріалами та техніками. Брав участь у багатьох виставках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бункермуз, #виставка, #картина, #метелін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: