Представники служби зайнятості зустрілися з відвідувачами Тернопільського міськрайонного відділу з питань пробації

Опубліковано:
13 Серпня, 2018

В Україні у 2015 році створено систему пробації, як важливий елемент у вирішенні проблемних питань та повернення до законослухняного життя у суспільстві осіб, які вчинили правопорушення. Працевлаштування даної категорії громадян є важливим аспектом у роботі із ними.

За ініціативи Тернопільського міськрайонного відділу з питань пробації відбулась зустріч відвідувачів даної установи із завідувачем сектору рекрутингу Ольгою Тихович та заступником начальника відділу організації працевлаштування населення Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Ольгою Маринчук.

Фахівці МРЦЗ розповіли присутнім про соціальні послуги клієнтам у сприянні в працевлаштуванні, про порядок реєстрації у центрі зайнятості; ознайомили із актуальними вакансіями на ринку праці, можливостями професійного навчання та підвищення кваліфікації, пошуку роботи; відповіли на запитання присутніх щодо адаптації на ринку праці; роздали інформаційні матеріали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр зайнятості
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: