Майже півсотні дітей учасників АТО з Херсонщини відпочивають у Тернопільській області (Фото)

Опубліковано:
11 Серпня, 2018

Десятиденний відпочинок для 49-ти дітей учасників АТО з Херсонщини влаштували на Тернопільщині завдяки співпраці між обласними державними адміністраціями. Діти набиратимуться нових сил, вражень та емоцій в оздоровчому закладі «Лісова пісня» до 13 серпня.

Для юних гостей підготували цікаві мандрівки та екскурсії. Діти встигли побувати на Джуринському водоспаді, у печерах Кришталева та Вертеба, Торському зоопарку. Також побували у Кам’янець-Подільському і Хотині.

null

 Фото: ТОДА

Ще одну цікаву екскурсію для юних жителів Херсонщини влаштували у Тернополі. Діти спілкувалися та ділилися враженнями від перебування на Тернопільщині із заступником голови облдержадміністрації Світланою Беспоповцевою та начальником управління сім’ї та молоді Ігорем Чорним. На згадку про відпочинок дітям вручили подарунки.

null

 Фото: ТОДА

Нагадаємо, що у рамках співпраці 20 дітей, чиї батьки є учасниками АТО з Тернопільщини відправилися на відпочинок у Херсонську область. Минулого року завдяки такому обміну вдалося оздоровити 50 дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учасники АТО
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: