На Тернопільщині на вихідні оголосили штормове попередження

Опубліковано:
11 Серпня, 2018

Досить мінливу погоду передбачають метеорологи цими вихідними на Тернопільщині. Стовпчики термометрів підвищуватимуться понад тридцять градусів тепла. За прогнозами Укргідрометеоцентру, в суботу обійдеться без опадів, а от в неділю пройдуть грози. Також в регіоні оголосили надзвичайну пожежну небезпеку.

Мінлива хмарність, коливання температурних показників вдень від 28 до 30 градусів тепла, місцями пориви південно-східного вітру 15 – 20 метрів за секунду, – такі погодні умови передбачають метеорологи упродовж вихідних на Тернопільщині. Жителів краю попереджають про високу ймовірність сильних дощів і гроз у неділю.

«Погодні умови під час вихідних характеризуватимуться мінливістю. У суботу передбачається мінлива хмарність з проясненнями. Температурні показники вдень: 27 – 29 градусів вище нуля, вночі 14 – 16 градусів тепла. У неділю погодні умови дещо зміняться: в регіоні пройдуть сильні дощі та грози. Щодо температури повітря, то вдень вона коливатиметься від двадцяти семи до тридцяти градусів тепла, вночі 14 – 16 градусів вище нуля. Вітер південно-східний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру 15 – 20 метрів за секунду», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Метеорологи запевняють: по всій території західного регіону пройдуть короткочасні дощі, а наступного тижня спека знову повернеться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: