На Тернопільщині намагаються вигнати з власної домівки сім`ю АТОвця

07.08.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Дружину бійця ЗСУ з Кременеччини та його двох малолітніх діток через суд намагаються виселити із власного житла. Жінка розповідає - така ситуація виникла через конфлікт з керівництвом на роботі, - пише PRESS-ЦЕНТР.

Про те, що їх намагаються позбавити даху над головою на своїй сторінці в мережі Facebook написала дружина військового Лідія Макаренко-Іванюта.

Сама ж потерпіла є головою профспілки у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка і навчальний заклад якраз і є позивачем у справі. Жінка з дітьми проживає в гуртожитку у Кременці і каже, що іншого житла не має.

Мій чоловік більше 20 років свого життя віддав військовій службі, а з 2014 р. і по теперішній час виконує бойові завдання в районі проведення ООС (АТО), а тепер нашу сім’ю із двома малолітніми дітьми, позбавляють права користування житловим приміщенням. Не дивлячись на те, що іншого житла у нас немає. У якості відповідачів виступають і мої діти: Софія 5 років і Зоряна, — пише Лідія Макаренко.

Відомо, що навесні цього року між пані Лідією та керівництвом вишу виник конфлікт, який і спровокував даний конфлікт. Тоді жінка опублікувала викривальну інформацію про «мертві душі» у ВНЗ, де звинуватила окремих осіб у підробці документів. Відтоді і почався тиск на неї, мовляв, своїми діями жінка зіпсувала репутацію закладу.

Пані Лідія повідомила, що суд у цій справі заплановано 9 серпня на 12:00  (цивільна справа «Про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням). Позивачем виступає  Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія імені Тараса Шевченка.

Голова Тернопільської ОДА підтримав сім'ю Макаренко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі