У Тернополі CITY LIFE влаштовує грандіозну вечірку

Опубліковано:
7 Серпня, 2018

Перший глянцевий журнал Тернопільщини CITY LIFE влаштовує презентацію свіжого 24-го випуску, про це організатори заходу повідомляють на сайті видання.

Подія відбудеться 9 серпня о 20:00 у нічному клубі PULSE.

На гостей заходу чекає справжній батл відомих тернопільських ведучих та шоу-менів, яскраве, динамічне, незабутнє AFTER PARTY, безліч несподіваних, приємних і цінних подарунків, сюрпризів та розіграшів. Також усіх присутніх частуватимуть смачненькими стравами, свіжими напоями. Основною родзинкою свята стане презентація нового сольного музичного альбому відомої співачки із США. 

Окрім того, на заході працюватиме злагоджена команда нового інформаційного проекту журналу – CITY LIFE NEWS. Друзі, партнери та клієнти видання матимуть змогу  додатково прорекламувати своє підприємство, проект, бізнес. За деталями звертатися за номером телефону: 096-125-74-57, Тетяна.

null

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #24 випуск, #CITY LIFE, #вечірка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: