Тернополян дурять під час покупки ковбаси? (Фотофакт)

Опубліковано:
6 Серпня, 2018

Вага ковбаси збільшується у покупців одного з магазинів на Східному в Тернополі, поки ті дійдуть до каси. Про таку різницю між упаковкою товару та наліпкою магазину пише Олена Степанова. Також невідповідність інших товарів у магазині підтверджують користувачі у коментарях, – пише Терен.

– Магазин «Смаколик» на вул. Слівінській дурить покупців, – пише Олена Степанова. – Мене сьогодні надурили на 4 грн. Ковбаса виробником упакована у вакуумну упаковку. Виробником зазначена вага. В «Смаколику» важать на своїй вазі і вона збільшується – у моєму випадку на 18 г при ціні 225 грн за кіло виходить на 4 грн більше.

– У цьому магазині цінники з касою не дружать – бізнес по-українськи, – додає Оксана Лисенко.

До слова, вибір магазинів у цьому районі не такий вже й великий. У  «Левасі» неподалік часто можна помітити несвіжі товари та тарганів. А в «Прогресі» неодноразово люди скаржаться на невихованість продавчинь.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ковбаса, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: