Які новобудови у Тернополі будуються з підземним паркінгом

Опубліковано:
6 Серпня, 2018

У Тернополі все гостріше постає проблема паркування авто біля будинків. Старий житловий фонд не передбачав, що колись буде така кількість приватного автотранспорту. Через це виникає проблема – машини залишають на дитячих майданчиках, пішохідних доріжках та тротуарах.

Практику будівництва підземних паркінгів у Тернополі започатковує будівельна компанія “Матла”. У новобудовах компанії виділили місце для облаштування підземних стоянок. Зокрема, це будинок на Київській та на вулиці Тролейбусній.

— Треба розраховувати на те, що на кожну квартиру повинне бути розраховане місце на автомобіль. Це допоможе розвантажити подвір’я і до того ж  власники автівок можуть бути спокійні за свої машини, які не будуть нікому заважати,  – розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

Також, за словами спеціаліста, майбутнє Тернополя за багатофункціональними житловими комплексами.

— Людина, яка живе в будинку повинна, отримати весь спектр послуг. Поруч має бути магазин, парковка, аптека, фітнес-зал та інші речі. Тому ми дбаємо не лише за якісне житло, яке пропонуємо нашим клієнтам, але й забезпечуємо необхідною інфраструктурою, – розповідає Андрій Матла.

Ознайомитись із новобудовами компанії “Матла” можна на сайті www.matla.com.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паркінг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: