На Збаращині затримали злодіїв, що приїхали на крадіжку на підводі

03.08.2018 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Про те, що магазин в селі Витківці Збаразького району, хочуть обікрасти двоє невідомих, продавцю крамниці серед ночі повідомили місцеві підлітки. Одного з крадіїв люди затримали, іншому вдалося втекти. На місце події викликали правоохоронців.

Затриманий злодій виявився раніше судимим 25-річним жителем сусіднього села Колодно. Він розповів, що разом з товаришем, який теж раніше мав проблеми із Законом, хотіли вкрасти з магазину випивку. На крадіжку йти пішки було лінь, та й планували, що гужовим транспортом швидше втечуть. Тож один з чоловіків вночі зайшов до сусідського хліва, вивів коня, запряг у підводу і поїхав.  

Спільника, а саме 23-річного місцевого жителя поліцейські ще розшукують. Йому інкримінують частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Також крадії відповідатимуть і за незаконне проникнення до житла.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі