Вулицями Борщева пройшли сотні українських бійців

Опубліковано:
3 Серпня, 2018

Понад дві сотні бійців під акомпанемент військового оркестру тернопільської окремої артилерійської бригади пройшлися урочистим маршем центральними вулицями міста Борщів, – пише Доба.

Відбувся марш з нагоди початку вишкільних змагань стрілецької роти територіальної оборони Борщівського району. Разом з бійцями йшли голова Тернопільської ОДА Степан Барна та керівництво обласного військкомату.

Урочиста мить зібрала на вулицях місцевих жителів, які супроводжували воїнів до меморіалу загиблим на війні з російським окупантом та до пам’ятника Героїв Небесної Сотні. Загиблих Героїв вшанували хвилиною мовчання, — повідомляють у ТОДА.

Навчальні збори загонів територіальної оборони, нагадаємо, триватимуть протягом чотирьох днів. За цей період учасники навчань вправлятимуться у різних вміннях – тактико-спеціальна та вогнева підготовка,  навики порядку несення служби на блокпостах та під час охорони важливих об’єктів й комунікацій, надання першої медичної допомоги. Такі навчання та вишколи уже стали традиційними в нашій області та проводяться протягом року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #військо, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: