39-річний житель Кременця прийшов у гості до товариша. Між ними виник конфлікт. Як кажуть правоохоронці, чоловіки посперечалися через наркотики. Гість дварив господаря рукою в обличчя. А той терпіти не став, схопив ніж і встромив супернику в серце.

Після цього забрав сумку з грошима та втік. Шістсот гривень витягнув, а барсетку спалив. Коли його розшукали правоохоронці, вбивця переховувався у хащах міста. Про вбивство у поліцію повідомила місцева жителька, яка виявила тіло чоловіка без ознак життя на власному подвір’ї.

Обидва чоловіка уже потрапляли в поле зору правоохоронців за крадіжки та наркозлочини. А підозрюваний раніше  відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство.  Це житель Кременця, 1973 року народження. Чоловіка затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 115 ККУ – умисне вбивство.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: