На Тернопільщині відбудеться Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців

Опубліковано:
1 Серпня, 2018

Протягом трьох днів з 5 по 7 серпня на Тернопільщині відбудеться Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців і ветеранів бойових дій. Вперше ця проща проводитиметься у селі Лішня Кременецького району, де торік було освячено каплицю-пантеон Героїв АТО. Присвячене паломництво 1030-літтю Хрещення Русі-України.

Для родин та учасників бойових дій, ветеранів приготували насичену програму, яка передбачає різні екскурсії у Кременецькому та Шумському районах. 7 ж серпня, у день Успіння святої праведної Анни, у Лішні відбудеться Архієрейська Літургія, яку очолить архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор.

Після Божественної літургії владика Нестор разом із духовенством відслужить водосвятний молебень і заупокійну літію на братській могилі борців за волю України, котрі загинули у визвольних змаганнях, Другій світовій війні та війні з російським агресором на Донбасі.

Запрошуємо взяти участь!

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: