Щоб допомогти чоловікові, тернопільські патрульні лізли до квартири через вікно

«В одній із квартир на вулиці Коцюбинського, лунають крики про допомогу», – таке повідомлення отримали патрульні 1 серпня, близько 12 години дня.

Патрульні приїхали за адресою й подзвонили у двері. З того боку кричав чоловік та вмовляв допомогти.

Інспектори поспілкувалися із сусідами. Ті розповіли, що у квартирі живе сам живе 84-річний дідусь і вже тривалий час чути його крики. Проте потрапити до помешкання було складно, двері ніхто не відчиняв. Поліціянти вирішили не втрачати часу і діяти негайно.

Патрульний чергового екіпажу обійшов будинок, квартира знаходилась на першому поверсі. Вікно було відчинене тож хлопець швидко забрався до середини. У кімнаті на підлозі лежав літній чоловік. З його слів, він знепритомнів та впав з ліжка, а підвестися вже було несила.

Патрульні викликали швидку допомогу. до середини. У кімнаті на підлозі лежав літній чоловік. З його слів, він знепритомнів та впав з ліжка, а підвестися вже було несила.

На місце події патрульні викликали швидку допомогу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області  

Коментарі