Тернополян вчили безпечно виїжджати на заробітки (Фото)

У Тернополі провели Всеукраїнську акцію «Протидій торгівлі людьми».

31.07.2018 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі провели Всеукраїнську акцію «Протидій торгівлі людьми». На Театральному майдані із картонних коробок організатори зробили лабіринт і пропонували його пройти усім охочим.

«Завдання полягало в тому, що кожен учасник акції мав уявити себе у ролі людини, яка хоче поїхати на заробітки за кордон, шукає там роботу і ми пропонували їй обрати свої наступні дії. Учасник мав вибрати правильні рішення, щоб не потрапити до рук аферистів, якщо він зумів обрати правильні рішення – то людина легко проходила лабіринт», - каже голова Всеукраїнської коаліції громадських організацій з протидії торгівлі людьми. Марія Пасєчник.

За допомогою цієї гри організатори акції намагалися донести тернополянам інформацію про те, як убезпечити себе від небезпеки під час виїзду за кордон та не стати жертвою злочинців, які займаються торгівлею людьми.

null
Фото: Катерина Богуславська

 

null
Фото: Катерина Богуславська

 

null
Фото: Катерина Богуславська

 

null
Фото: Катерина Богуславська

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі