На Тернопільщині львів’янин викрадав іномарки (Відео)

31.07.2018 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

В ніч з 26 на 27 червня у Тернополі чоловік викрав одразу дві іномарки. О 2:42 додзвонювач повідомивправоохоронцям, що невідомий викрав його авто марки Toyotа, яке стояло припарковане у дворі будинку на вулиці Білецькій.

Через шість годин правоохоронці отримали схожий дзвінок. Цього разу зникло авто Mazda6 з вулиці Тарнавського. Потерпілий каже, що його іномарку викрали десь в період з 00:30 до 6:00.

Читайте також

В Тернополі пограбували автомобіль
Популярний серед тернополян супермаркет намагалися пограбувати

Поліцейські кинулись на розшук злодія. Під час відпрацювання території міста та навколишніх сіл стало відомо, що зловмисник поїхав у бік Львівщини. Цю версію підтвердило і відео з камер спостережень. В області оголосили план "Перехват". Крадену Тойоту у момент втечі зафіксувала система "Рубіж" на Зборівщині. Авто правоохоронці зупиила біля Перемишлян Львівської області. Особу викрадача незадовго вдалосявстановити. Це житель села Верчани Стрийського району Львівщини. Його затримали в Мукачево. Іншу іномарку розшукали у селі Загірне Стрийського району.

Суд обрав львів’янину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 200 тисяч гривень. Чоловікові інкримінують статтю 289 частину 2 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом. Співпрацювати зі слідством чоловік відмовляється.

За попередніми даними, він проникав у автівки шляхом зламу або прокручування замків. Заводив іномарки зазделегідь підготовленими інструментами. Крім цього, підозрюваний фігурує у ще одному кримінальному провадженні, його справа перебуває в суді Стрия. Йому інкримінують статтю 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі