У Тернополі чоловік зі зброєю забарикадувався у квартирі

Опубліковано:
29 Липня, 2018

На вулиці Миру тернополянин зі зброєю в руках зачинився у квартирі та нібито напустив газ. За інформацією з власних джерел, це колишній правоохоронець, – пише 20 хвилин.

Територію біля будинку обгородили стрічкою. Наразі правоохоронці встановлюють деталі інциденту.

Зі слів очевидців, газ у помешкані уже відключили, мають також вимкнути світло. Також відомо, що поліція оточила квариру і клямки зняла, щоб щоб чоловік не втік. Вони планують чергувати до ранку під під’їздом.

Сусіди розповідають, що уже неодноразово викликали до чоловіка поліцію, бо він голосно вночі вмикає музику. А сьогодні він вийшов в під’їзд і кричав, що хоче їсти. Сусідська дівчинка пожаліла чоловіка і занесла йому поїсти, але він взяв її у заручники. Згодом дівчинку випустив, зараз з нею все гаразд. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терорист, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: