У Тернополі тривають роботи з реконструкції пішохідної алеї (Фото)

28.07.2018 15:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив стан проведення ремонту на вулиці Чорновола. Тут уже замінені мережі водопостачання, каналізації, а також теплотраса. Відтак, у майбутньому тут не виникатиме проблем з відведенням дощових вод. 

Наразі підрядники влаштовують основу дорожнього покриття на проїзній частині даної вулиці, яка, відповідно до проекту, буде звужена до однієї смуги руху. Водночас пішохідна ділянка буде розширена, а також на оновленій алеї передбачається облаштування велодоріжок, додаткового озеленення та освітлення. Через несприятливі погодні умови дорожні роботи дещо ускладнюються та затримуються, проте реконструкцію вулиці заплановано повністю завершити до святкування Дня міста, - повідомив Сергій Надал.

Нагадуємо, на період проведення ремонтних робіт на ділянці дороги від вул. І. Франка до вул. Б. Хмельницького рух автотранспорту перекрито.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі