ТНЕУ – у рейтингу «Google Scholar» серед українських вишів посів почесне перше місце

28.07.2018 11:13   Джерело: Наш день
Опубліковано : Новини Тернопілля

За результатами оцінювання якості наукової діяльності університетів світу http://webometrics.info/en/transparent, що проводилося у липні цього року на основі аналізу цитованості вчених базою «Google Scholar», здійсненої «Webometrics», Тернопільський національний економічний університет посів перше місце серед 326 українських вишів, включених до світового рейтингу, та 760 місце у загальносвітовому рейтингу, який налічує 12000 навчальних закладів. Таким чином, ТНЕУ вкотре підтвердив високий статус найкращого закладу вищої освіти європейського зразка.

Високий рейтинг досягнуто завдяки науковим здобуткам академічної спільноти університету. Їхня наполеглева праця сформувала університет як сучасний, рейтинговий освітній центр, який є лідером серед закладів вищої освіти України та знаний за кордоном.

ТНЕУ – у рейтингу «Google Scholar» серед українських вишів посів почесне перше місце (ФОТО)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Наш день  

Коментарі