Про весільні церемонії розповіла їхня організаторка Валерія Климчук

Опубліковано:
27 Липня, 2018

Весільна церемонія – це дійство, що об’єднує в шлюбі двох людей. Це є особливий день в житті молодят і їхніх близьких людей.. Саме про це розповіла напередодні на майстер-класі Валерія Климчук – ведуча весільних церемоній, редактор порталу “Пара молода”. Ця зустріч відбулась в Тернопільській центральній міській бібліотеці, що на вул. Руській, – пише ТМЦ.ІНФО.

Цікаво було почути багато деталей про весільні церемонії, а також про їхні різновиди. Починається церемонія, звісно ж, із вступу. Валерія каже, що пише текст окремо для кожної весільної пари – він має бути оригінальним і неповторним.

Надзвичайно хвилюючим і урочистим  є вихід нареченої в супроводі свого батька. Валерія Климчук відзначила, що, хоч і працює в цій сфері вже багато років, до сих пір надзвичайно трепетно ставиться до цього моменту. Це завжди особливі відчуття.. Особлива енергетика..

Із слухачами обговорили – хто які знає ритуали для весіль? Це і сімейне вогнище (при вечірній церемонії), і випускання голубів або метеликів. Їх, виявляється, є багато, на будь-який смак замовників.

Весільні церемонії також мають різні стилі – класичний, етно-стиль і ін. Відповідно до стилю організовується вся церемонія зі всіма деталями, ритуалами, оформленням тощо.

Також Валерія Климчук розповіла детально про процедуру весільних обітниць під час весільної церемонії. В них навіть є можливість проведення весільної обітниці під час святкування річниці весілля. Наприклад, каже Валерія, можна запитати в подружжя, що святкує 50-ту річницю одруження: “Чи даєте ви ще раз обітницю любити один одного наступні 50 років?”

Види весільних церемоній:

1. Ранкова (церемонія, яка проводиться до обіду) – для найближчого оточення.

2. Денна (проводиться між 13-14 год.) – перед тим, як свято переноситься до ресторану.

3. Вечірня – після «першого» столу, коли всі вже святкують в ресторані.

Потім розглянули різні варіанти місця проведення церемонії. Це може бути і громадський парк, і закрита територія якогось затишного ресторану і приватне подвір’я власного будинку когось з наречених, і навіть оселя бабусь чи дідусів, якщо це місце прекрасно підходить для проведення весільної церемонії… У Валерії Климчук багаторічний досвід в цій сфері, і вона чудово бачить що, де і як можна зорганізувати для такого свята….

Слід зазначити, що дуже важливим є вигляд ведучих, каже пані Валерія. Вони мають виглядати пристойно, охайно. Також в них повинна бути грамотна мова, вони повинні знати де, коли і як стати.

І великою проблемою в наш час є те, зазначила організаторка весільних церемоній Валерія Климчук, що гості хочуть постійно все знімати на свої смартфони. Це є питанням особистої культури, каже вона. За кордоном набуває популярності правило, коли гостей перед початком весілля просять практично не користуватись своїми телефонами. Адже вони прийшли на весільну церемонію, яка є надзвичайно важливою для весільної пари. Зрештою, це впливає на картинку, яку буде фотографувати весільний фотограф, і там мало би бути все гарно і естетично..

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #климчук, #лекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: