У Тернополі затримали наркомана, який кермував тролейбусом (Відео)

Опубліковано:
27 Липня, 2018

Кермувальник під дурманом. У стані наркотичного сп`яніння у Тернополі затримали водія тролейбуса. Після масштабних ДТП в Україні за участю рейсових автобусів в Україні, патрульні нашого міста продовжують посилено працювати над перевіркою перевізників. За три дні поліціянти склали тридцять адмінматеріалів, а 25 липня затримали водія тролейбуса. Тест на стан сп’яніння показав, що той вживав опіати та амфетамін. Подробиці – далі.

Смертельні аварії за участі перевізників у двох областях сколихнули всю Україну. І аби такі історії більше не повторювалися, патрульні поліцейські почали посилений контроль над перевізниками. За три дні, поліціянти перевірили близько 150-ти маршруток і тролейбусів.

У середу, 25 липня, до патрульної поліції зателефонував нездоволений тернополянин. Пасажир був обурений тим, що водій тролейбуса, часто порушує правила дорожнього руху.

– Коли зупинили даний транспортний засіб, то люди дуже обурювалися. Патрульні помітили, що у водія не характерне бліде обличчя, його зіниці були звужені, коли патрульні з ним спілкувалися – він хвилювався, – розповідає прес-секретар УПП у Тернопільській області Оксана Смільська.

Звідси інспектори припустили, що водій може бути у стані наркотичного сп’яніння. Разом із кермувальником поліціянти поїхали до медзакладу, де тест на стан сп’яніння показав вміст в організмі чоловіка опіатів та амфетаміну. На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння). Посвідчення водія у чоловіка вилучили та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #наркоман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тродлейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: