Столичні правоохоронці отримали повідомлення, що опівдні у закладі харчування на бульварі Лесі Українки сталася стрілянина. Зараз тривають оперативні заходи для встановлення учасників інциденту та уточнюється інформація про постраждалих. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На виклик відразу виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції. На момент приїзду правоохоронців усі учасники конфліктної ситуації втекли із закладу. В приміщенні кафе експерти знайшли дві стріляні гільзи та пістолет.

За словами адміністрації та відвідувачів закладу, між двома компаніями відбувся конфлікт, внаслідок якого один з чоловіків зробив кілька пострілів. Після цього всі фігуранти події вибігли на вулицю та втекли.

Наразі співробітники поліції працюють на місці події. Вони опитують свідків та вивчають відео з камер спостереження, з метою встановлення усіх учасників конфлікту.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі обліку заяв та повідомлень про вчиненні правопорушення Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #обід, #стрілянина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: