27 липня жителі Тернопільщини зможуть побачити повне місячне затемнення

Опубліковано:
26 Липня, 2018

У ніч з 27 на 28  липня жителі Тернопільщини зможуть побачити повне місячне затемнення. Воно триватиме затемнення 104 хвилин, повна фаза буде спостерігатися з 22:30 до 1:14 годин. У цей час, кажуть астрологи, а також в наступні 2 тижні можна  закласти позитивні зміни в кар’єрі та особистому житті і здоров’ї. Особливо затемнення матиме вплив на 4 знаки зодіаку: Тельця, Лева, Скорпіона та Водолія.  

У цих знаків може бути абсолютна зміна виду діяльності. Якщо хтось давно хотів змінити роботу – треба зробити це зараз, тоді може початися новий етап життя.

Скорпіонам астрологи радять поринути у те, що відбувається в особистому житті, переглянути свої прагнення щодо домашніх справ. Якщо непорозуміння у сім’ї – варто виговоритися один одному.

У Левів з часу затемнення може починатися розвиток стосунків, можуть статися навіть доленосні зустрічі, знайомство з людиною, з якою можна створювати сім’ю. Можуть бути заручини, весілля.

Водоліям варто кардинально змінити імідж, зовнішність. Ватро, наприклад, поексперементувати із зачіскою. Наприклад, якщо людина не носить одяг яскравих тонів – то протягом 2 тижнів після затемнення це його потрібно одягати, і навпаки.

Тельцям треба бути уважними щодо грошей, не позичати і не брати в борг. Їм слід бути обережним з усім, що пов’язане з автомобілями.

На думку астрологів, місячне затемнення відрізняється від сонячного тим, що людина може у цей час позбавитися від негативу та від усього, що пригнічує.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #затемнення, #місяць, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: