Жителі Великодедеркальської громади зможуть отримувати соціальні послуги у форматі «Прозорий офіс»

Опубліковано:
25 Липня, 2018

Мінсоцполітики України було виділено понад 4 млн. 204 тис. грн. та з місцевого бюджету на умовах співфінансування – 742 тис. грн. Як триває реалізація проекту в громаді, побачив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час робочої поїздки у Шумський район.

Сьогодні там триває реконструкція будівлі – перекриття даху та внутрішні роботи.

В об’єднанній територіальній громаді, нагадаємо, уже функціонує ЦНАП, який активно працює й збільшує кількість надання адміністративних послуг. Так, за шість місяців 2018 року жителям громади було надано 871 послугу.

За словами голови ОДА, в перспективі роботу ЦНАПу передбачено надання 105 послуг різних видів. Планується також обслуговування жителів сіл Загайці, Темногайці, Піщатинці та Матвіївці, які не входять до складу Великодедеркальської громади.

“Те, що громада бере участь у проекті Міністерства соціальної політики України “Прозорий офіс”, є однозначно позитивним кроком. Адже завдяки цьому формату місцеві жителі та жителі навколишніх сіл отримають доступні послуги соціального характеру”, – наголосив Степан Барна.

Він додав, що за проектом у Центрі надання адміністративних послуг мають працювати 4 працівники соціального захисту населення, 2 працівники пенсійного фонду та 3 адміністратори. Здати об’єкт планують до кінця року.

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська ОДА, #тернопільські новини, #ЦНАП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: