Тернопіль готовий втілити амбітний оборонний проект на морі (Відео)

Опубліковано:
25 Липня, 2018

На місці втраченого через російську агресію корвету «Тернопіль» обороняти Україну уже невдовзі може ракетний корабель ВМС України «Тернопіль», – пише 7 Днів.

Тернопіль багато років опікувався корветом «Тернопіль».

Після окупації Росією Криму цей український корабель російські окупанти з бухти окупованого півострова так і не випустили, а от екіпаж корвету «Тернопіль» присязі на вірність народу України не зрадив. Саме Тернопіль опікувався реабілітацією патріотичного екіпажу, коли моряки вирвались з рук російських «зелених чоловічків».

Заради екіпажу влада обласного центру уже кілька років веде перемовини з ВМС України, щоб взяти під опіку новий корабель. Умова — судно має носити назву «Тернопіль». Відповідний корабель так і не знайшовся. Відтак у серпні на суднобудівному заводі закладуть новий ракетний корабель. Як сподівається влада Тернополя, це буде судно з назвою «Тернопіль», на якому продовжать службу з оборони України  військові моряки корвету «Тернопіль».

Взяти довготривалу опіку над новим кораблем ВМС України, що матиме однойменну назву, Тернопіль готовий, попри те, що географічно від моря обласний центр далеко.

Більше подробиць — у сюжеті  TV-4.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #катер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: