У мережі «АТБ» можуть з’явитися «народні ревізори»

Опубліковано:
24 Липня, 2018

Шанувальники численних телевізійних шоу, в яких ведучі перевіряють готелі, ресторани чи магазини, тепер самі можуть стати «народними ревізорами», більш того – отримати за таку роботу гроші. З відповідною пропозицією виступила мережа продовольчих маркетів «АТБ», яка наразі має 954 магазини у 247 населених пунктах країни. «Наша компанія вважає кожного відвідувача магазинів «АТБ» не лише покупцем, але й партнером, що сприяє підвищенню рівня та якості обслуговування. Тільки спільні зусилля у цьому напрямку дозволяють досягати високих результатів і гарантувати свіжість товарів, які реалізують у магазинах торговельної мережі», – пояснила позицію компанії Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-маркет».

null

Про що саме йдеться? Мережа заохочує людей до співпраці, пропонуючи взяти участь у спеціальній програмі «Гарантія свіжості». Якщо покупець випадково придбав прострочений товар або знайшов його в магазині, компанія повертає за нього гроші у трикратному розмірі вартості даного товару. «Повернення коштів здійснюється у формі грошової винагороди. Умови програми поширюються на всі товари, які реалізують у магазинах «АТБ». У цьому і полягає партнерський принцип побудови взаємин із покупцями», – підкреслює Наталія Шаповалова.

null

 

null

Погодьтеся, ідея напрочуд цікава, особливо враховуючи те, що  до магазинів мережі по всій країні щоденно ходять на закупи понад 3,5 мільйона українців. Чому ж не скористатися такою потужною силою та експертним потенціалом кожного з нас? Адже ми всі є споживачами та можемо вважатися «фахівцями з роботи магазинів». Наскільки ж реально отримати гроші? Самі співробітники «АТБ» кажуть про досить примарні шанси, адже тут діє потужна система контролю якості товарів. «Найголовнішим критерієм вибору продукту є його безпека. Саме тому наша торговельна мережа уважно стежить за якістю товарів», – пояснює Рита Печериця, начальник відділу контролю якості продукції ТОВ «АТБ-маркет». За її словами, принципи роботи мережі не дозволяють неякісним продуктам потрапляти на полиці даних магазинів. За це відповідають десятки людей, що працюють у внутрішній службі перевірок. «Щомісяця лабораторним випробуванням піддають більше ніж 1000 зразків продукції різних товарних груп. Продукти перевіряють за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та показниками безпеки», – розповідає Рита Печериця. Прямо з полиць співробітники у певній послідовності за спеціальним графіком відбирають товари, які відправляють на детальний лабораторний аналіз. «Перша група – швидкопсувні продукти та дитяче харчування. Їх ми перевіряємо щомісяця. Друга група – всі інші продукти – проходять контроль один раз на квартал, а промислові товари – раз на півроку», – уточнює Рита Печериця.

null

Питаннями контролю займаються не тільки фахівці «АТБ». З літа 2017 року магазини мережі проходять аудит і сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005. У його основі лежать принципи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – система «Аналіз ризиків і критичні точки контролю»). Йдеться про визнану на світовому рівні концепцію контролю якості та безпеки.

Звісно, будь-яка система може мати власні невеличкі вади. Тому шанс перемогти у програмі «Гарантія свіжості» все ж лишається. Гайда всі у «народні ревізори»!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТБ, #контроль, #мережа, #народний ревізор, #супермаркет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: