Очільник Тернополя Сергій Надал відвідав музичний фестиваль «Файне Місто» (Фото)

Опубліковано:
24 Липня, 2018

Сергій Надал відвідав музичний фестиваль “Файне Місто”, який проходив цими вихідними у Тернополі. Міський голова відзначив, що захід відбувся на високому рівні та вкотре став музичною подією року №1 в Україні.

Читайте також

Два освідчення в коханні, гурти зі всього світу, зйомки кліпу: чим дивує «Файне місто цьогоріч»? (Фото)

«Від імені усієї тернопільської громади щиро дякую організаторам фестивалю, партнерам, волонтерам та усім громадянам, які долучилися до проведення на території міста щорічного заходу всеукраїнського масштабу та за сприяння у розвитку фестивального руху та туристичної привабливості Тернополя, – наголошує Сергій Надал. – Адже цей фестиваль, як і назва «Файне місто», став справжнім символом та візитівкою нашого міста та з кожним роком приваблює все більше туристів не лише з України, а і з-за кордону. Хочу також зазначити особливість та важливість фестивалю «Файне місто», адже цього року, завдяки його соціальній складовій, доступності та екологічності, більше 100 людей з обмеженими можливостями змогли відвідати музичну подію та насолодитися комфортним і цікавим відпочинком. Окрім того, цього року власники «Карти тернополянина» мали можливість відвідати фестиваль безкоштовно».

До слова, фестиваль «Файне місто», який проходив 19-22 липня на території тернопільського іподрому, цьогоріч відвідало близько 16 000 людей. Більше 80 виконавців сучасної музики різного спрямування з усієї України за закордону виступили на 6-ти фестивальних сценах.

Нагадаємо, проект доступності та екологічності фестивалю «Файне Місто» реалізовується за підтримки «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: