Тернопільські рятувальники показали наслідки вибуху в квартирі на вулиці Пушкіна (Фото)

Опубліковано:
23 Липня, 2018

Пошкоджено речі домашнього вжитку, обгоріли стіни та стеля в квартирі а також на сходовій клітці. Саме це застали рятувальники на вулиці Пушкіна, де в квартирі трапився вибух.

Зі слів господаря квартири, до моменту виникнення пожежі він перебував в одній з кімнат, дружина була на кухні, в коридорі грався син. Чоловік раптом відчув запах газу. Коли забіг на кухню, то побачив, що конфорки газової плити відкриті. Дружина, не мовивши ні слова, пішла, а він перекрив газ та почав відчиняти вікна. В цей момент й сталося загорання.

За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася вчинити самогубство через проблеми з психікою.

— Вогнем знищено витяжну вентиляцію на площі 1м.кв. пошкоджено речі домашнього вжитку, облицювання стін та стелі, вхідні двері квартири, облицювання стін сходової клітки будинку між 8-м та 9-м поверхом, ударною хвилею пошкоджена міжповерхова віконна рама, — кажуть у прес-службі ДСНС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: