У Тернополі чоловік біля торгового центру стріляв по перехожих

Опубліковано:
23 Липня, 2018

Двоє тернополян потрапили під обстріл. Хлопці, йшли вулицею поблизу торгового центру «Орнава», біля них зупинилася автівка і з салону невідома особа почала стрілянину. Зловмисник не влучив у тернополян, проте ті вирішили з’ясувати причину такої поведінки. Коли авто зупинилося за декілька метрів поблизу автозаправної станції, підійшли до водія за поясненнями, – пише МедіаТОР.

Замість виправдань, посипалися не просто погрози. Зі слів одного з потерпілих, зловмисник схопив його за шию, бризнув  в обличчя сльозогінним газом, надавав стусанів та поїхав геть. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму та забійну рану обличчя.

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний тернополянин. За попередніми даними, хлопець мав пневматичний пістолет. Зброю вилучили. Хуліганські дії вчиняв не вперше.

Досудове розслідування триває, – повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: