У Тернополі пройде виставка узамбарських фіалок

Опубліковано:
23 Липня, 2018

Знову у Тернополі пануватиме свято краси, яку створюють прекрасні, ніжні, тендітні квіти – фіалки. Саме на виставку узамбарських фіалок запрошує Галерея квітів «Ігор». Впродовж двох днів на тернополян чекають найкращі сорти із колекції селекціонера із Вінниці Олени Лєбецької, – як її власні, так і цікаві зразки української та зарубіжної селекції. Діятиме виставка 23-25 липня.

Олена Лєбецька займається селекцією фіалок більше десяти років. За цей час їй вдалося вивести понад 250 сортів, і такий процес відбувається постійно. А загалом захоплення Олени цими неповторними квітами триває набагато довше. Постійно змінюючись, вдосконалюючись, розвиваючись, відгукуючись на світові та вітчизняні новинки, її колекція нараховує більше тисячі сортів.

Виставка відомої української селекціонерки Олени Лєбецької на запрошення її колеги, нашого знаного селекціонера ірисів Ігоря Хороша відбувається у Тернополі вже не вперше. Тому шанувальники фіалок знову матимуть нагоду як придбати знайомі та популярні сорти Олени Лєбецької, так і побачити її нові досягнення, і звичайно,  –отримати фахові авторські консультації щодо догляду за ними. Експозиція узамбарських фіалок в Галереї квітів «Ігор» (бульвар Шевченка, 37) буде відкрита з 8 до 20 години.

Олена Лайко, “Тернопільська Липа”, фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #квіти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фіалка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: