Київські поліцейські втопили службовий автомобіль у річці (Фото)

Опубліковано:
23 Липня, 2018

Днями під Києвом автомобіль патрульної поліції влетів в річку під час погоні за порушником.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів очевидець Микола Мельниченко. Інцидент стався в неділю, 22 липня, в Петропавлівській Борщагівці під Києвом.

Як розповів свідок, копи переслідували порушника на мопеді. У якийсь момент він проскочив через річку Нивку по пішохідному містку. Поліцейські спробували проскочити вслід за ним, однак їх автомобіль впав у воду.

До місця події прибули бригади рятувальників та правоохоронців. Для того, щоб дістати авто патрульних з річки, довелося задіяти пожежну машину. Повідомляється, що автомобіль отримав сильні пошкодження.

У одного з копів, який перебував в машині, діагностували струс мозку, а його колега-напарник взагалі  пропав. Рятувальники продовжують його пошуки в річці. При цьому поки не виключається можливість того, що він сам покинув місце події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #київ, #поліція, #річка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: