Тернополянин потрапив у ДТП, в якій загинуло 10 осіб: жахливі подробиці

Опубліковано:
23 Липня, 2018

Подробиці трагедії на трасі Київ-Чоп розповів водій фури, в яку влетіла маршрутка.

Журналісти, які прибули на місце аварії, виявили водія фури в кабіні. Чоловік весь тремтів, він насилу розумів адресовані йому запитання. Про це повідомляє “КП в Україні“.

Водій розповів, що його звуть Олександр, він з Тернополя. Чоловік віз вантаж з Харкова до рідного міста. Водій від’їхав від АЗС і рухався по своїй правій смузі, набираючи швидкість. Далі чоловік відчув сильний удар. З пошкодженої гальмівної системи вийшло повітря, гальма заблокувалися, і машина зупинилася.

“Зрозумів весь жах того, що сталося, коли вийшов з кабіни, побачив бус, який врізався в причіп, кров і почув крики потерпілих…” – видавив з себе Олександр.

На трасі біля села Глибочиці під Житомиром мікроавтобус із пасажирами сполученням Київ – Рівне, рухаючись у напрямку до Житомира, зіткнувся з вантажівкою DAF із напівпричепом. Загинули 10 людей, ще стільки ж були травмовані. Трагедія сталася о 10:40 п’ятниці, 20 липня, на 127-му кілометрі автодороги Київ – Чоп.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #водій, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: