У центрі Києва на газоні живе пограбований і побитий іноземний викладач (Відео)

Опубліковано:
21 Липня, 2018

Леонардо Цезар – 26-річний учитель кенійсько-канадського походження – прибув до України із Санкт-Петербурга три тижні тому. У день приїзду його обікрали. Забрали все – гроші, речі, документи. Весь цей час Леонардо живе на вулиці. У іноземця абсолютно немає знайомих в Києві, тому він був змушений розташуватися на газоні в декількох сотнях метрів від станції метро «Контрактова площа».

Живе біля фонтану під відкритим небом, – пише politeka.net.

«Відразу після приїзду на залізничний вокзал я трохи задрімав втомлений з дороги, на сидіннях всередині приміщення. Коли прокинувся, вже не було ні моїх сумок з речами, грошима і документами. Навіть окуляри зняли з мене», – розповів Цезар.

За словами обкраденого іноземця, грошей було багато – 4 тисячі фунтів. Їх би вистачило і на житло, і на харчування.

иностранец

Також Цезар говорить, що відразу ж після пограбування написав заяву в поліцію, але реакції правоохоронців до цих пір немає.

Кілька днів тому Леонардо ще й побили. За словами іноземця, четверо молодих людей з дівчиною напали на нього тільки за те, що він «чорномазий іноземець».

Цезар звертався в кенійський посольство за допомогою (батько хлопця – кенієць, а мати – канадка), але там лише відповідають, що дуже зайняті.

На даний момент пограбований іноземець хоче лише одного: знайти представників Американської протестантської церкви. Хлопець впевнений, що вони його в біді не залишать.

З приводу роботи української поліції він махнув рукою і сказав: «Я так зрозумів, що це безнадійно».

Варто відзначити, що Леонардо закінчив Стенфордський університет і володіє п’ятьма мовами – англійською, французькою, іспанською, італійською та російською. В Україну приїхав викладати в 2-9 класах.

«У Стенфорді я отримав диплом про вищу педагогічну освіту в 2016 році. І відразу після цього почав викладати в школах різних країн – в Італії, в Іспанії, в білоруському Мінську, а останнє місце роботи знаходилося в Росії, в Санкт-Петербурзі. Таким чином, я поєднував мандри світом і викладання», – розповів Леонардо Цезар.

Крім того, 26-річний викладач є автором чотирьох книг і в майбутньому збирається продовжити роботу на цьому терені.

«Я приїхав до Києва, щоб тут залишитися викладати дітям. Тому хочу, щоб мені просто допомогли повернутися до своєї улюбленої справи і влаштували в школу або коледж», – зазначив Леонардо.

Як невиправний романтик іноземець ділиться останнім шматком хліба з голубами, хоча до цього не їв кілька днів.

«Звичайно, мені зараз несолодко доводиться. Я не їв протягом останніх двох днів, до цього – зрідка щось перекушував. Але при цьому я не втрачаю віру в людей і весь час думаю про повернення до дітей … дуже цього не вистачає», – розповів Леонардо.

Незважаючи на всі перипетії долі, Цезар вірить в доброту людей. Йому зрідка допомагають – то речі якісь принесуть, то продукти. Також у нього з’явилася знайома, яка пообіцяла знайти представників протестантської церкви. І хоча вона до цих пір не поверталася, хлопець вірить в неї.

З початком літа в Україні активізувалися квартирні злодії. Ця тенденція легко пояснюється: в спекотну пору року багато українців їдуть у відпустку, залишаючи свої квартири і будинки без нагляду. Досвідченим же злочинцям не складає особливих труднощів пограбувати житло, що залишилося без господарів. Тим більше, що і самі господарі мимоволі допомагають злодіям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кенієць, #київ, #крадіжка, #парк, #учитель
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: