Вітання голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни з нагоди фестивалю «Файне місто»

21.07.2018 15:42   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

Шановні друзі!

Щиро вітаю, вас, учасників, організаторів та гостей фестивалю «Файне місто», що успішно стартував в Тернополі. Територія вільних людей вже традиційно щороку скликає тисячі гостей не лише з України, а й із-за кордону, де активна й всебічно розвинена молодь має змогу не лише зануритися в неймовірну атмосферу фестивального життя, а й віднайти тут нових друзів та однодумців. А виступи на Фестивалі іноземних всесвітньовідомих гуртів свідчать про єдність європейського культурного простору, а також спільні сторінки нашої історії та сучасності. 

Переконаний, що подібні проекти гуртують громадськість на добрі справи, дарують радість живого спілкування й насолоду від драйвового музичного простору. Бажаю море позитивних вражень та емоцій! Щастя, миру, здоров’я, злагоди та плідних здобутків на благо України!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі