У Тернополі триває фестиваль «Файне місто-2018»

21.07.2018 13:13   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

Шостий ювілейний фестиваль «Файне місто» розпочався у Тернополі. Триватиме дійство до 22-го липня. Відбувається головна музична подія року на території місцевого  іподрому.

У програмі фестивалю: виступи музичних гуртів з різних регіонів України. Як повідомляють організатори: зареєструвалося чимало гостей із-за кордону. Цьогорічний фестиваль намагалися зробити максимально доступним і для людей з інвалідністю.

«Файне місто» – один з небагатьох українських фестивалів, на якому представлено майже всі напрямки сучасної музики: рок, фолк, поп, денс тощо. До програми відібрано лише кращих виконавців. А загалом ми прагнемо зробити цей фестиваль максимально доступним для людей різних суспільних груп і вікових категорій. Також наше бажання: допомогти гостям відчути себе максимально комфортно. Сподіваємося, що таке відношення переросте у звичку», – каже співорганізатор фестивалю Максим Черкашин.

Нагадаємо, триватиме фестиваль «Файне місто-2018» упродовж вихідних.

Софія Романська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі