Ажіотаж навколо «педофіла» на дитячому майданчику під Києвом: поліція розповіла всю правду

21.07.2018 11:50   Джерело: Факти
Опубліковано : Новини Тернопілля

Днями широко розійшлася в соцмережах інформація про педофіла, зі знятими трусами спокушає цукерками дітей на дитячому майданчику у військовому містечку в Гостомелі під Києвом. Чоловіка затримав і побив батько однієї з дівчаток, якы гралися на майданчику, після чого викликав поліцію. За словами батька, молодий чоловік був без трусів, розклав на лавці цукерки і карти, запрошуючи дітей пригощатися і пограти з ним. Правоохоронці ж затриманого ... відпустили.

40-річний киянин в той день був на пляжі в центрі селища. Звідти на своєму автомобілі підвозив до військового містечка товариша. Поки на нього чекав, трохи позаймався на турніках на дитячому майданчику і присів на лавку відпочити, розкладаючи карти. Картами зацікавилися дывчата, якы проходили повз, але коли чоловік пояснював, що це таке, на нього накинувся батько однієї з дівчаток, розповів «ФАКТАМ» спікер главку поліції Київської області Микола Жукович.

Звідки з'явилася інформація про те, що «педофіл» був без трусів і спокушав маляток цукерками - невідомо. Цукерки у нього дійсно були, але тільки в автомобілі. І одягнений він був по погоді: в футболці і пристойних шортах. Тому його відпустили після того, як відібрали пояснення в учасників конфлікту. Претензій своєму кривдникові киянин не пред'явив і заяви на нього не подавав, повідомив Микола Жукович.

Зараз багато сайтів, які опублікували фото мнимого педофіла, спішно видаляють цю інформацію, побоюючись судових позовів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Факти  

Коментарі